Synaeda
Fonteinland 9, 8913 CZ Leeuwarden
T. 058-8200 333 / F. 0588200 336
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
8.15 uur tot 17.45 uur
Avondspreekuur
Donderdag tot 21.00 uur
 

Welkom bij Synaeda


Welkom
bij Synaeda

Wolkom
bij Synaeda

Bekijk de
rondleiding

Drie
pijlers

Wat is Synaeda?
Synaeda is een instelling voor specialistische geestelijke gezondheidszorg. Synaeda is in januari 2008 gestart door drie vrouwelijke psychiaters als kleinschalig behandelcentrum. Deze kleinschaligheid is belangrijk om goede, persoonlijke en specialistische zorg te kunnen bieden.

Voor wie is Synaeda?
De meeste mensen, die bij ons komen, hebben last van angsten, spanningen, stress of sombere gevoelens. Ook kan er sprake zijn van indringende levensgebeurtenissen, relatieproblemen, persoonlijke problemen of problemen die verband houden met een bepaalde levensfase. Wij richten ons met name op diagnostiek en behandeling van mensen met angststoornissen, stemmingsstoornissen, ontwikkelingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Als psychiaters zijn wij verder goed bekend met psychische problemen, die voort komen uit een lichamelijke ziekte. Behandelingen kunnen individueel, in een groep, of voor een deel via internet plaatsvinden, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Wij zoeken naar de behandelaar die het beste bij u past, waar mogelijk rekening houdend met uw persoonlijke wensen zoals man/vrouw, religieuze overtuiging, al dan niet Fries sprekend, etc.

Aanmelden?
IIndien u psychische klachten heeft kunt u zich laten verwijzen door uw huisarts of bedrijfsarts. Omdat Synaeda een instelling is voor specialistische GGZ wordt alleen dan de behandeling vergoed door uw verzekering. Verwijzingen door een andere hulpverlener of organisatie zijn hiertoe onvoldoende. U kunt zich ook particulier aanmelden, maar dan zijn de kosten voor eigen rekening.

Wachtlijst

Op dit moment is de gemiddelde wachttijd tussen de aanmelding en de eerste afspraak  21 dagen.
Laatste update: 28-01-2015
lees meer >
 

Actueel

Nieuw behandelaanbod voor mensen met een chronische depressie;CBASP
CBASP (Cognitive Behavioral Analysis System Program) is een uit Amerika afkomstige behandelvorm voor mensen met een aanhoudende depressie.
rTMS veelbelovend!
De behandeling met rTMS voor mensen met een ernstige depressie, die niet goed reageert op medicatie , is vooralsnog veelbelovend!
Deze week heeft de 7000ste nieuwe patiŽnt zich aangemeld bij Synaeda.