Synaeda
Fonteinland 9, 8913 CZ Leeuwarden
T. 058-8200 333 / F. 0588200 336
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
8.15 uur tot 17.45 uur
Avondspreekuur
Donderdag tot 21.00 uur
Medicatie check

Welkom bij Synaeda


Welkom bij Synaeda

Wolkom bij Synaeda

Bekijk de rondleiding

Wat is Synaeda?
Synaeda is een instelling voor specialistische  geestelijke gezondheidszorg. Synaeda is in januari 2008 gestart door drie vrouwelijke psychiaters als kleinschalig behandelcentrum. Deze kleinschaligheid is belangrijk om goede, persoonlijke en specialistische zorg te kunnen bieden aan jongeren en volwassenen.

Voor wie is Synaeda?
De meeste mensen, die bij ons komen, hebben last van angsten, spanningen, stress of sombere gevoelens. Ook kan er sprake zijn van indringende levensgebeurtenissen, relatieproblemen, persoonlijke problemen of problemen die verband houden met een bepaalde levensfase. Wij richten ons met name op diagnostiek en  behandeling van mensen met angststoornissen, stemmingsstoornissen, ontwikkelingsstoornissen en gezins-relatieproblemen. Als psychiaters zijn wij verder goed bekend met psychische problemen, die voort komen uit een lichamelijke ziekte. Behandelingen kunnen individueel, in een groep, of voor een deel  via internet plaatsvinden, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Wij zoeken naar de  behandelaar die het beste  bij u past, waar mogelijk rekening houdend met uw persoonlijke wensen zoals man/vrouw, religieuze overtuiging, al dan niet Fries sprekend, etc.

Aanmelden?
Indien u psychische klachten heeft kunt u zich laten verwijzen door uw huisarts of bedrijfsarts.  Omdat Synaeda een zogenaamde" tweede lijns" instelling is  wordt alleen dan  de behandeling vergoed door uw verzekering. Verwijzingen door een andere hulpverlener of organisatie zijn hiertoe onvoldoende. U kunt zich ook particulier aanmelden, maar dan zijn de kosten voor eigen rekening.

Wachtlijst

Op dit moment is de gemiddelde wachttijd tussen de aanmelding en de eerste afspraak  9 dagen.
Laatste update: 23-09-2014
lees meer >
 

Actueel

Deze week heeft de 7000ste nieuwe patiŽnt zich aangemeld bij Synaeda.

Verkeershinder Tesselschadestraat
Tot en met 1 september 2014 zal de Tesselschadestraat opnieuw worden ingericht. Hierdoor zijn er regelmatig omleidingen
Veel studenten kampen met psychische klachten
Synaeda biedt naast behandelingen ook mogelijkheden voor scholing.