• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.

Behandelvormen


 

alt icoon

Groepsbehandeling

Bij groepsbehandeling volgt u de therapie samen met een aantal medepatiënten. Veel psychische klachten uiten zich in de interactie met anderen. In een groep kunt u ervaringen delen en met elkaar oefenen met nieuw gedrag. Hierbij is er de mogelijkheid om deze groepsgesprekken aan te vullen met individuele gesprekken.

alt icoon

Individueel

Bij individuele therapie bespreekt u uw problemen een-op-een met een therapeut. In de gesprekken krijgt u de ruimte om uw gedachten en gevoelens te uiten. Samen met de behandelaar gaat u op zoek naar manieren om uw problemen op te lossen of om ermee om te gaan. Het kan zijn dat uw partner of familie ook bij de gesprekken betrokken wordt. Vaak is een beperkt aantal gesprekken al genoeg, maar soms is het raadzaam om langere tijd behandeling te krijgen.

alt icoon

Online

Voor sommige mensen is het lastig om regelmatig naar Synaeda te komen. Dit kan te maken hebben met werktijden, met de reisafstand, of er kunnen andere oorzaken zijn. Uw behandeling of een deel daarvan kan dan via internet plaatsvinden. Synaeda heeft een online behandelcentrum voor diverse behandelingen (Synaeda-online). Als u hierin geïnteresseerd bent, kunnen we tijdens de behandelplanbespreking samen bekijken of dit voor u geschikt is. U kunt die behandeling dan vanuit huis of vanuit een andere plek laten plaatsvinden. Tijdens de behandeling heeft u regelmatig contact met uw behandelaar en u kunt altijd een beroep doen op Synaeda als er problemen optreden.