• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.

Psychiater Bianca Klop-de Vries te gast bij Publieksacademie over depressie

14 december 2015

GGZ Friesland en Leeuwarder Courant organiseren samen de Publieksacademie Friesland. Tijdens iedere lezing van de Publieksacademie komen specialisten aan het woord over thema’s als schizofrenie, ADHD, agressie of complexe rouw. Ze vertellen over oorzaken, symptomen en ook de gevolgen van een stoornis. Op dinsdag 8 december vond een Publieksacademie plaats met het thema (winter)depressie.

Tijdens deze Publieksacademie was Bianca Klop-de Vries, psychiater en directeur bij Synaeda Psycho Medisch Centrum, één van de sprekers. Daarnaast waren Harold Wenning, praktijkondersteuner en verpleegkundig specialist bij Denk basis GGZ en ervaringsdeskundige Iris onderdeel van het panel. De deskundigen deelden hun ervaringen en vertelden onder andere wat een (seizoensgebonden) depressie inhoudt en wat u er zelf aan kunt doen.

Bekijk het videoverslag

Was u niet aanwezig bij de Publieksacademie, maar wilt u het toch graag terugzien? Bekijk het videoverslag van de afgelopen editie op de website van GGZ Friesland. Meer weten over de behandeling van depressieve klachten bij Synaeda? Bekijk onze dossierpagina over depressie.
 

>> Bekijk de Video

« Terug naar overzicht