• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.

Mevrouw E. Stuut

Mevrouw E. Stuut
Naam:
Mevrouw E. Stuut
Functie:
Psycholoog sinds 2015, in opleiding tot GZ-psycholoog sinds 2018
Specialisatie:

Bij Synaeda verricht ik verschillende werkzaamheden, waaronder het uitvoeren van diagnostiek, psychologisch onderzoek (waaronder intelligentieonderzoek), intakegesprekken en daarnaast geef ik zowel individuele als groepsbehandelingen. Ik  behandel uiteenlopende psychische problematiek, waarbij mijn affiniteit vooral ligt in het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen.  Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in rTMS, een behandeling welke gericht is op langdurige, terugkerende depressies waarvoor andere soorten behandeling (bijvoorbeeld medicatie en cognitieve gedragstherapie) niet voldoende behandeleffect hebben opgeleverd. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die kampen met Tinnitus klachten. Op het terrein van groepsbehandelingen geef ik onder andere de Denk je sterk training, welke gericht is op het versterken en vergroten van het zelfbeeld en zelfvertrouwen.
In mijn behandelingen werk ik voornamelijk met technieken uit de cognitieve gedragstherapie en de positieve psychologie. Het onderzoeken van negatieve, disfunctionele gedachtes staat centraal, waarbij ik samen met de patiënt  op zoek ga naar functionele, helpende gedachtes, waarmee het gevoel en het gedrag  in een gewenste richting kunnen worden gestuurd. Bewustwording van de eigen gedachtes, gevoelens, gedrag en de samenhang hiertussen vormen de kern van de behandeling, waarmee negatieve, vicieuze cirkels worden doorbroken.

Waarom Synaeda?

Synaeda heeft een zeer breed behandelaanbod voor uiteenlopende psychische klachten, wat maakt dat er voor iedere patiënt een goed passend behandelplan kan worden opgesteld. De diversiteit, ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, de prettige sfeer en enthousiaste collega’s maken Synaeda tot een zeer fijne werkplek. De korte lijnen tussen de behandelaars maken dat de communicatie goed en effectief  verloopt, hetgeen erg belangrijk is voor patiënten. Verder vind ik het belangrijk dat een behandeling bij Synaeda gericht is op de kracht en mogelijkheden van de patiënt. Er wordt in de behandeling nagestreefd dat een patiënt na de behandeling zelfstandig zijn/haar eigen leven weer goed kan oppakken, waarmee onnodig lange behandelingen en terugval worden voorkomen en patiënten op een zo effectief mogelijke manier worden geholpen.