• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.

Mevrouw I. Buma

Mevrouw I. Buma
Naam:
Mevrouw I. Buma
Functie:
Beeldend Therapeut, sinds 2001
Lid van:

FVB, Federatie Vaktherapeutisch Beroepen / NVBT, Nederlandse Vereniging voor Beeldende Therapie. SRVB, Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen.

Specialisatie:

Ik heb een rijke ervaring vanuit de volwassen-psychiatrie, waarbij ik een verscheidenheid aan psychische en psychiatrische problematiek heb leren kennen. Maar voor mij blijft altijd de mens achter de diagnose voorop staan. Het is een kunst om je bewust te zijn van jezelf, in wat je voelt en denkt en hoe dit vervolgens weer van invloed is op je handelen. In het werken met beeldende materialen wordt dit zichtbaar en kun je het ervaren, maar kun je ook gevoelens vormgeven en iets nieuws creëren. Hierdoor kun je bewust worden van, vertrouwd raken met, of het experiment aan gaan met jezelf. Beeldende therapie is voor mij het middel om de kloof tussen woorden en dat wat ervaren wordt te verbinden.

-“Logica brengt je van A naar B, Verbeelding brengt je overal”. Albert Einstein-

Waarom Synaeda?

Wat ik belangrijk vind als hulpverlener is contact en vertrouwen. Synaeda is kleinschalig wat een persoonlijke benadering mogelijk maakt en een vertrouwd gevoel bevorderd. Daarnaast vind ik het positieve, frisse, open en stimulerende karakter van de organisatie plezierig.