• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.

Mevrouw I. Giezen

Mevrouw I. Giezen
Naam:
Mevrouw I. Giezen
Functie:
Psycholoog sinds 1995, GZ-psycholoog sinds 2002, psychotherapeut sinds 2010 | BIG-nummer: 29059067816
Lid van:

Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP), Vereniging voor Schematherapie, Vereniging EMDR Nederland.

Specialisatie:

Na veertien jaar werken in de kinder-en jeugdpsychiatrie ben ik in 2009 overgestapt naar de volwassenenpsychiatrie. In de kinder- en jeugdpsychiatrie heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek, maar ook met hun gezinnen en hun ouders. In de volwassenenpsychiatrie heb ik gewerkt in een centrum voor dagbehandeling voor mensen met complexe psychosociale problematiek of persoonlijkheidsstoornissen, waar ik zowel in groepen als individueel schematherapie gegeven heb.

In mijn opleiding tot psychotherapeut ben ik eclectisch opgeleid, wat betekent dat ik werk met elementen vanuit verschillende therapeutische referentiekaders. Ik heb ervaring opgedaan met cognitieve gedragstherapie, psychodynamische therapie, cliëntgerichte therapie en systeemtherapie.

Bij Synaeda geef ik schematherapie, een inzichtgevende therapievorm, aan mensen die geneigd zijn steeds weer vast te lopen in herhalende disfunctionele patronen die vaak al jong in het leven ontstaan zijn. Daarnaast geef ik EMDR, een vorm van traumabehandeling, aan mensen die lijden aan traumagerelateerde problematiek.

Ik vind het belangrijk dat een persoon het niet allemaal alleen hoeft te doen en besteed aandacht aan hoe een persoon zich geholpen, gesteund en verbonden met anderen kan voelen terwijl hij tegelijk goed voor zichzelf kan zorgen.

Waarom Synaeda?

Bij Synaeda kan ik werken in een multidisciplinair team wat voor mij betekent dat we van elkaar kunnen leren, aanvullend op elkaar kunnen zijn en elkaar scherp kunnen houden, zodat we kwalitatief goede behandelingen kunnen neerzetten.