• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.

Vera Veerman en Bob Goeree nieuwe directie Synaeda

7 januari 2019

Vera Veerman en Bob Goeree zijn de nieuwe directeuren van Synaeda. Zij worden per 1 januari 2019 door Anke Oosterbaan en Bianca Klop-de Vries ingewerkt. Zowel Bob als Vera kennen de organisatie vanaf de start in 2009 en beide hebben alle ontwikkelingen tot nu toe van binnenuit meegemaakt.

Met deze aanstelling verwacht Synaeda met vernieuwde energie en enthousiasme invulling te kunnen blijven geven aan haar unieke positie als zorgaanbieder. Het blijven inspelen op vragen en wensen van patiënten, verwijzers en financiers vormt hierbij een belangrijke drijfveer. Daarnaast zullen Vera en Bob zich bezig houden met het door ontwikkelen en versterken van de kwaliteit van zorg en het behoud van de aanwezige cultuur. Op deze manier blijft Synaeda voorop lopen met ontwikkelingen binnen de zorg en behoudt Synaeda de identiteit die onderhand bekend en vertrouwd is bij patiënten en verwijzers.

Vera Veerman is in 2009 haar carrière begonnen bij Synaeda. Op dit moment werkt zij als teamleider van de locatie Drachten:
“Ik ben heel erg blij met mijn toekomstige nieuwe rol bij Synaeda; de organisatie waaraan ik mij al jaren met veel plezier aan verbonden heb. Synaeda staat voor mij voor duidelijke en heldere kaders waarbinnen veel vrijheid is om te werken. Ik ga mijn bijdrage leveren aan deze organisatie die volop in ontwikkeling is om de kwaliteit die er is hoog te houden. Ik denk dat mijn enthousiasme, specialistische inhoudelijke kennis en Friese nuchterheid daarbij helpen. Om goede zorg te verlenen, is het belangrijk zelf in een gezonde cultuur te werken. Waarin mensen zich verantwoordelijk voelen voor hun werk en staan voor het verlenen van kwalitatief goede zorg in de regio.” 

Bob Goeree is ook in 2009 zijn loopbaan bij Synaeda begonnen. Sinds 1 januari 2018 bekleedt hij de functie van financieel directeur:
“Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe functie bij Synaeda. Al lange tijd werk ik hier met veel plezier. Het valt mij altijd op hoe gedreven iedereen is, elk team staat met elkaar voor de regio en voelt zich verantwoordelijk voor de patiënt. Dat zie je terug in de manier waarop wij hier werken, alle secretariaten op alle locaties ontzorgen de behandelaren van administratieve lasten zodat zij zich optimaal op de patiënt kunnen richten. Voor mij is dat waar Synaeda voor staat; iedereen in een team is gelijkwaardig en met elkaar wordt hoogstaande patiëntenzorg geleverd. Dit staat of valt met iedereen die bij Synaeda werkt; mijn streven is dan ook om mij dienstbaar te maken aan deze mooie groep mensen.”

« Terug naar overzicht