• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.

Vacature Basis psycholoog (in opleiding tot GZ-psycholoog ) bij Synaeda Sneek

Vacature basis psycholoog voor 32 uur

Wij zoeken een enthousiaste zelfstandig werkende basispsycholoog met enige behandelervaring, die bij gebleken geschiktheid door ons wordt voorgedragen voor de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog. Na ook een positieve beoordeling door de opleidingscommissie binnen Synaeda, bieden we je vervolgens de mogelijkheid om in de loop van 2021 de opleiding tot GZ-Psycholoog te volgen in Sneek.

Synaeda is een instelling voor basis en specialistische gezondheidszorg met zes vestigingen in Friesland. Binnen deze vestigingen bieden we kleinschalige specialistische zorg. In samenwerking met de patiënten streven we er naar om een zo effectief mogelijke zorg te bieden. Kort waar het kort kan en langer wanneer dat nodig is.
 

Functie-eisen:

Je kunt goed zelfstandig werken en bent breed inzetbaar binnen de psychiatrie. Je werkt graag met individuele patiënten als ook met groepen. Je kunt goed samenwerken met andere disciplines. Je hebt een goede kennis van psychodiagnostiek en evidence-based behandelmethoden en werkt conform de laatste richtlijnen.
 

Wij bieden:

  • Een verantwoordelijke baan als behandelaar binnen een enthousiast en plezierig team van hulpverleners en ondersteunend personeel.
  • Bij gebleken geschiktheid, wordt je in 2021 voorgedragen als kandidaat tijdens de sollicitatieronde en kun je na een positieve beoordeling door de opleiders binnen Synaeda, in de loop van 2021 de GZ-opleiding volgen in Sneek.
  • Weinig administratieve druk door gebruiksvriendelijk EPD en ondersteunend personeel.
  • Werkbegeleiding van een ervaren GZ psycholoog.
  • Salaris wat recht doet aan je opleiding en ervaring. Wij volgen minimaal de CAO-GGZ.
  • Ruimte voor eigen specialisaties, initiatieven en ontplooiing, door een gunstig opleidingsklimaat.


Heb je interesse, maar wil je eerst meer informatie? Bel dan met mevrouw V. Veerman, via 0515 - 436277. Wij zien je reactie graag tegemoet.

Je brief met Curriculum Vitae kun je naar Synaeda, locatie Sneek sturen:
Synaeda Psycho Medisch Centrum Sneek
T.a.v. mevrouw V. Veerman
Martiniplein 15-C
8601 EG Sneek

of per e-mail: o.v.v. van Vacature Basis psycholoog (in opleiding tot GZ-psycholoog) Sneek via sneek@synaeda.nl.

Je kunt reageren tot 1 november 2020.