• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.

Vacature Basis Psycholoog voor digitale poli

Vacature Basis Psycholoog voor digitale poli (24 – 36 uur)

 

Gezocht:

 

Enthousiaste zelfstandig werkende basispsycholoog voor onze vestiging van de digitale poli in Leeuwarden

 

Synaeda is een instelling voor basis en specialistische gezondheidszorg met zeven vestigingen in Friesland. Binnen deze vestigingen bieden we kleinschalige specialistische zorg.
In samenwerking met de patiënten streven we er naar om een zo effectief mogelijke zorg te bieden. Kort waar het kort kan en langer wanneer dat nodig is.

De digitale poli

De digitale poli is in juni 2019 van start gegaan. Sinds een aantal maanden hebben wij een eigen locatie en mogelijkheid om het team uit te breiden!

Bij de digitale manier van behandelen vindt contact tussen patiënt en behandelaar voornamelijk plaats door beeldbellen en het gebruik van de chat functie in de Niceday app.

Behandelaren hebben real time inzicht in de vooruitgang van hun patiënten, doormiddel van de registraties die patiënten bijhouden in de app. Daarnaast hebben behandelaren ook gedurende de dag ruimte om contact te hebben met de patiënten, zij krijgen ondersteuning op de momenten dat het ertoe doet.

 

Functie eisen

Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken, je denkt mee en hebt affiniteit met technologie. Je hebt het vermogen om probleemoplossend te werken samen met andere disciplines en je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beschikt over een gezonde dosis humor en zelfreflectie waarbij je goed feedback kan geven en ontvangen.

 

Wij bieden

Een verantwoordelijke baan als behandelaar binnen een enthousiast en plezierig team van hulpverleners en ondersteunend personeel, een uur in de week werkbegeleiding van een ervaren gz psycholoog. Salaris wat recht doet aan je opleiding en ervaring, wij volgen minimaal de CAO-GGZ. Ruimte voor eigen specialisaties, initiatieven en ontplooiing door een gunstig opleidings klimaat.

 

 

 

 

Heb je interesse maar wil je eerst meer informatie? Bel dan met mevrouw S. Kuipers, teamleider Synaeda digitale poli, via 058 2848750.

 

Wij zien je reactie graag tegemoet.

 

Je brief met Curriculum Vitae kun je naar Synaeda, locatie digitale poli sturen:

 

Synaeda Psycho Medisch Centrum

Digitale poli

Sixmastraat 3

8932 PA Leeuwarden

 

Of per mail: o.v.v. vacature digitale poli naar digitalepoli@synaeda.nl