• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.

Vacature GZ-psycholoog/ervaren basispsycholoog Synaeda Dokkum

Synaeda is een instelling voor basis en specialistische geestelijke gezondheidszorg. Het is een kleinschalig behandelcentrum, dat sinds 1 januari 2008 bestaat. Bij Synaeda zijn de lijnen kort, is de behandeling op maat en staat effectief behandelen in een plezierige werkomgeving centraal. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid zijn bij ons belangrijke uitgangspunten in de behandeling van onze patiënten.

Wij zijn voor onze locatie in Dokkum op zoek naar een:

GZ-psycholoog / ervaren basispsycholoog

24 - 32 uur

 

Ons multidisciplinaire team in Dokkum bestaat uit een psychiater, klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ-psychologen, basispsychologen (i.o. tot GZ), vak therapeuten, een systeemtherapeut, AIOS, verpleegkundige (i.o. tot VS) en een verpleegkundig specialist.

 

Kerntaken:
- Het doen van intakes, psychologisch diagnostiek en testonderzoek

- Behandelen van vrijwel alle veel voorkomende psychiatrische problematiek, zowel individueel als in groepsverband

- Onderhouden van contacten met relevante derden

 

Wij vragen:
-Een bevlogen BIG-geregistreerde GZ-psycholoog of ervaren basispsycholoog die in bezit is van een LOGO verklaring

-Je hebt ervaring met het werken volgens (cognitief) gedragstherapeutische technieken en werkt conform laatste richtlijnen.

-Je staat open voor uitdaging en bent bereid om je verder te ontwikkelen op het gebied van psychologische behandeling (bijv. EMDR of schematherapie) of opleiding.


Wij bieden:
Een aantrekkelijke functie als behandelaar binnen een deskundig behandelteam in een actieve en ondernemende organisatie.  Als GZ-psycholoog ben je géén regiebehandelaar, maar draag je wel een gedeelde verantwoordelijkheid in het team.

-Het salaris en overige voorwaarden zijn conform CAO GGZ.
-Er is ruimte voor eigen specialisaties, initiatieven en ontplooiing, door een gunstig opleidingsklimaat. Bij gebleken geschiktheid opgeleid kunnen worden tot KP. Indien je solliciteert voor de functie basispsycholoog opgeleid kunnen worden tot GZ-psycholoog.

 

Heeft u interesse?

Heeft u interesse, maar wilt u eerst meer informatie, bel dan met Mevr. R. Talman, teamleider 

( 0519-22 99 30 ). Uw brief met Curriculum Vitae kunt u sturen of mailen naar Synaeda, t.a.v. Mevr. R. Talman.Adres: Rondweg West 35S | 9101 BE Dokkum I E-mail:r.talman@synaeda.nl