• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.

Vacature psychiater Synaeda Leeuwarden Fonteinland

Synaeda is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg, voor zowel basis GGZ als specialistische GGZ. Er zijn zes vestigingen en 1 digitale vestiging, gezamenlijk behandelen wij ongeveer 6500 patiënten per jaar. We zijn een jonge organisatie die volop blijft ontwikkelen. Bij Synaeda is een actief opleidingsklimaat voor diverse disciplines, staat wetenschappelijk onderzoek hoog op de agenda en is innovatie en vernieuwing een belangrijke pijler. Bij Synaeda zijn de lijnen kort, is de behandeling op maat en staat de patiënt centraal. Op elke locatie vinden binnen één team alle zorgprogramma’s plaats, waardoor we een goede service kunnen bieden aan zowel patiënten als verwijzers in de betreffende regio. Medewerkers van Synaeda zijn vakbekwaam, bevlogen, betrokken en vormen samen met de patiënt een team.

 

Wij zijn op zoek naar een:

Psychiater

Voor de functie Psychiater zoeken wij een kandidaat die breed inzetbaar is. Wij vragen van de kandidaat:

 

Een afgeronde opleiding tot psychiater, blijkend uit een BIG-registratie

Een doortastende, praktische en resultaatgerichte benadering, passend bij Synaeda.

Goed op de hoogte zijn van huidige ontwikkelingen op het eigen vakgebied, zowel vakinhoudelijk als overstijgend en in staat zijn deze? kennis en ervaring te kunnen vertalen naar de dagelijkse praktijk bij Synaeda.

Klantgerichte attitude

Als psychiater bij Synaeda verricht je diagnostiek bij psychiatrische casuïstiek. Je stelt individuele behandelplannen op. Je voert farmacotherapeutische behandelingen uit en bent beschikbaar voor interne advisering aan collegae en extern voor verwijzers en ketenpartners.

 

Wij bieden

Een salaris wat recht doet aan uw opleiding en ervaring. Wij zoeken graag samen met u wat binnen de grenzen van de cao de best passende honorering en uren inzet is

Ruimte voor eigen specialisaties, initiatieven en ontplooiing.

Een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team van hulpverleners en in het bijzonder ondersteunend personeel.

De functie tot teamleider behoort eventueel tot de mogelijkheden.


Heeft u interesse?
Heeft u interesse, maar wilt u eerst meer informatie, kijk dan op onze site (www.synaeda.nl) of bel met Mevr. S. Nauta, teamleider, via telefoonnummer 058-8200333.

 

Uw brief met Curriculum Vitae kunt u naar Synaeda sturen of mailen t.a.v. Mevr. S. Nauta Adres: Fonteinland 9, 8913 CZ Leeuwarden. E-mail: s.nauta@synaeda.nl