• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.

Mevrouw V.L.H. Veerman

Mevrouw V.L.H. Veerman
Naam:
Mevrouw V.L.H. Veerman
Functie:
Psycholoog, sinds 2008, GZ- Psycholoog sinds 2013 | BIG-nummer: 79916858325
Lid van:

Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Verder heb ik in het kader van mijn opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog ondermeer een cursus groepsdynamica gevolgd via de Nederlandse Vereniging voor Groepsdynamica en Groepstherapie (NVGP). Tevens heb ik een cursus EMDR gevolgd (basiscursus & verdiepingscursus, Peter Baldé). In 2011 heb ik een cursus Internetbehandeling gevolgd via Minddistrict.

Specialisatie:

Ik heb als mens van nature een brede interesse en behandel daartoe dan ook diverse psychiatrische problemen. In de afgelopen jaren heb ik mij ondermeer bezig gehouden met stemmingsstoornissen en angststoornissen. Ik heb tevens veel affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek. In de behandelingen werk ik voornamelijk vanuit een cognitief therapeutisch referentiekader. Door het volgen van mijn opleiding blijf ik op de hoogte van allerlei nieuwe ontwikkelingen, wat goed past bij mijn brede interesse cq. nieuwsgierigheid. Technieken en opvattingen uit andere stromingen verweef ik dan ook in mijn behandelingen. Ik maak eveneens gebruik van EMDR, indien dit passend is. Naast de individuele behandelingen vind ik het erg leuk om met groepen te werken. De interacties en de dynamiek die binnen groepen en tussen groepsleden plaats vinden zijn vaak heel waardevol.

Waarom Synaeda?

De directe manier van werken en de korte lijnen tussen de verschillende behandelaren maken het samenwerken aan de aanwezige problemen prettig.