• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.

Mevrouw V.L.H. Veerman

Mevrouw V.L.H. Veerman
Naam:
Mevrouw V.L.H. Veerman
Functie:
Klinisch psycholoog I BIG-nummer: 79916858325 Psychotherapeut I BIG-nummer: 99916858316 & Directeur
Lid van:

Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Verder heb ik in het kader van mijn opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog ondermeer een cursus groepsdynamica gevolgd via de Nederlandse Vereniging voor Groepsdynamica en Groepstherapie (NVGP). Tevens heb ik een cursus EMDR gevolgd (basiscursus & verdiepingscursus, Peter Baldé). In 2011 heb ik een cursus Internetbehandeling gevolgd via Minddistrict.

Specialisatie:

In de afgelopen jaren heb ik mij ondermeer bezig gehouden met stemmingsstoornissen,- en angststoornissen. De basis voor behandeling is de cognitieve gedragstherapie. Ik heb tevens veel affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek. Ik ben opgeleid als senior schematherapeut en aangesloten bij het Register Schematherapie. Middels deze behandelvorm kan ik samen met iemand schemagericht werken en onderzoeken hoe bepaalde patronen vroeger ontwikkeld zijn en wat er nodig is om deze in het dagelijks leven te doorbreken tot gezonder gedrag. Naast de individuele behandelingen vind ik het erg leuk om met groepen te werken. De interacties en de dynamiek die binnen groepen en tussen groepsleden plaats vinden zijn vaak heel waardevol.

Waarom Synaeda?

Al ruim tien jaar werk ik met veel plezier bij Synaeda. Omdat er voor diverse klachten behandeling geboden is het werk iedere keer weer anders. Het is daardoor ook noodzakelijk om goed op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het vlak van behandelingen en met de tijd mee te gaan. Dit betekent dat ik ruimte krijg om mij te ontwikkelen, en mijn collegae dit ook doen. De directe manier van werken en de korte lijnen tussen de verschillende behandelaren maken het samenwerken aan de aanwezige problemen prettig.