• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.

WhatsApp-spreekuur Synaeda op Blue Monday

16 januari 2017

Blue Monday, de derde maandag van het jaar, wordt gezien als de meest deprimerende dag van het jaar. De feestdagen zijn voorbij, de dagen kort en het wil maar niet lukken met onze goede voornemens. Veel mensen ervaren daardoor een gevoel van somberheid en lusteloosheid. Synaeda biedt dé oplossing op deze donkere maandag. Vragen over de behandeling van psychische klachten? Stel ze vanaf 12.00 uur via WhatsApp aan een hulpverlener!

Psycho Medisch Centrum Synaeda is een instelling voor Basis en Specialistische geestelijke gezondheidszorg en beantwoordt speciaal op Blue Monday vragen over geestelijke gezondheidszorg via WhatsApp via het telefoonnummer 06-12502121.

Naast het Blue Monday WhatsApp spreekuur opent Synaeda volgende week maandag 23 januari ook nog eens haar tweede vestiging in Leeuwarden aan de Sixmastraat 1. De officiële opening is die dag van 16.00 tot 18.00 uur. De aanwezigen kunnen hun angst voor grote hoogtes onder ogen zien tijdens de Virtual Reality demonstratie van Vider.

Synaeda opende in de afgelopen maanden ook locaties in Drachten, Heerenveen en Sneek. 'Het is geweldig dat we nu in heel Friesland zorg dicht in de buurt van patiënten kunnen bieden. Ons recept? Onze behandelingen voldoen aan de laatste richtlijnen en zijn zo kort als mogelijk en zo intensief als nodig. De best passende behandelingen, daar gaat het om’, aldus directielid en psychiater Anke Oosterbaan.

De organisatie heeft op verschillende plekken in de provincie nog interessante functies vacant. Kijk voor alle vacatures op de pagina Werken bij ons

 

« Terug naar overzicht