• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.
alt icoon

Contact

Synaeda Leeuwarden Fonteinland Synaeda Leeuwarden Fonteinland
 • Synaeda Leeuwarden Fonteinland
 • Fonteinland 9
 • 8913 CZ Leeuwarden
 • Telefoon: 058 - 82 00 333
 • Tel. spoed: 058 - 82 00 335
 • Fax: 058 - 82 00 336
Routebeschrijving
Synaeda Leeuwarden Sixmastraat Synaeda Leeuwarden Sixmastraat
 • Synaeda Leeuwarden Sixmastraat
 • Sixmastraat 1
 • 8932 PA Leeuwarden
 • Telefoon: 058 - 28 48 746
 • Tel. spoed: 058 - 28 48 783
 • Fax: 058 - 28 48 842
Routebeschrijving
Synaeda Drachten Synaeda Drachten
 • Synaeda Drachten
 • Burgemeester Wuiteweg 140b
 • 9203 KP Drachten
 • Telefoon: 0512 - 76 81 00
 • Tel. spoed: 0512 - 76 81 00
 • Fax: 0512 - 76 81 10
   
Routebeschrijving
Synaeda Heerenveen Synaeda Heerenveen
 • Synaeda Heerenveen
 • Kastanjelaan 1 (gebouw A)
 • 8441 NC Heerenveen
 • Telefoon: 0513 - 61 92 90
 • Tel. spoed: 0513 - 61 92 91
 • Fax: 0513 - 61 92 92
   
Routebeschrijving
Synaeda Sneek Synaeda Sneek
 • Synaeda Sneek
 • Martiniplein 15C (pand Martinistate)
 • 8601 EG Sneek
 • Telefoon: 0515 - 43 62 77
 • Tel. spoed: 0515 - 43 62 78
 • Fax: 0515 - 43 62 79
Routebeschrijving
Synaeda Dokkum Synaeda Dokkum
 • Synaeda Dokkum
 • Birdaarderstraatweg 80 B
 • 9101 PK Dokkum
 • Telefoon: 0519 - 22 99 30
 • Tel. spoed: 0519 - 22 99 31
 • Fax: 0519 - 22 99 32
Routebeschrijving
alt icoon

Routebeschrijving Leeuwarden Fonteinland

 

Vanuit de richting Harlingen / Amsterdam A31
Eerste stoplichten rechtdoor, op rotonde (Europaplein) afslag richting Heerenveen, volgende rotonde 3e afslag richting centrum. 4e straat linksaf Jacob Catsstraat in, parkeerterrein (Fonteinland) oversteken. Het rode gebouw van Synaeda bevindt zich links van het parkeerterrein. 

Vanuit de richting Drachten / Groningen N31
Afslag Leeuwarden Oost, rechtsaf, 2e verkeerslichten links (Drachtsterplein), 2e rotonde afslag centrum. 5e straat linksaf Jacob Catsstraat in, parkeerterrein (Fonteinland) oversteken. Het rode gebouw van Synaeda bevindt zich links van het parkeerterrein. 

Vanuit de richting Heerenveen N32
Bij de afslag Leeuwarden Oost rechtdoor, 2e verkeerslichten links (Drachtsterplein), 2e rotonde afslag centrum. 4e straat linksaf Jacob Catsstraat in, parkeerterrein (Fonteinland) oversteken. Het rode gebouw van Synaeda bevindt zich links van het parkeerterrein. 

Vanuit de richting Hardegarijp / Groningen N355
Volg borden Harlingen. Dan op grote rotonde (Europaplein) rechtdoor richting Heerenveen, volgende rotonde 3e afslag richting centrum. 4e straat linksaf Jacob Catsstraat in, parkeerterrein (Fonteinland) oversteken. Het rode gebouw van Synaeda bevindt zich links van het parkeerterrein. 
 

Betaald parkeren

Betaald parkeren € 0,30 per uur.


Openbaar vervoer

Synaeda Psycho Medisch Centrum is bereikbaar vanaf het station Leeuwarden. Via de Connexxion stadbussen lijn 1 en 5 kunt u bij de Tesselschadestraat uitstappen en de straat oversteken richting het parkeerterrein Fonteinland. Het rode gebouw van Synaeda bevindt zich links van het parkeerterrein.
 

Googlemaps

 

alt icoon

Routebeschrijving Leeuwarden Sixmastraat

 

Vanuit de richting Harlingen / Amsterdam A31
Volg de A31 en neem de afslag Leeuwarden-Noord. Vervolg de weg op de Harlingerstraatweg en ga rechtdoor bij de stoplichten. Ga op de Eurorotonde rechtsaf de Heliconweg op. Neem op de volgende rotonde de derde afslag naar de Tesselschadestraat. Ga bij de volgende rotonde rechtdoor naar de Verlaatsbrug. Neem, na een kleine 100 meter, op de volgende rotonde de eerste afslag en gelijk daarna de derde afslag op de volgende rotonde. Rijd vervolgens rechtdoor langs het Centraal station en ga bij de stoplichten rechtdoor.  Vervolg de weg op de Oostergoweg, rijd met de bocht mee naar rechts en sla gelijk over de brug rechtsaf (na de Leeuwarder Courant) de Hoekemastraat in. Sla na ongeveer 60 meter linksaf (voor de Kwikfit), u rijdt nu in de Sixmastraat. Synaeda bevindt zich aan het eind van de straat aan de rechterzijde.

Vanuit de richting Drachten / Groningen N31
Volg de N31 en neem afslag Leeuwarden-Oost. Sla aan het eind van de afrit rechtsaf de Drachtsterweg op. Rijd alsmaar rechtdoor tot de Drachtsterbrug en volg de linkerrijstrook. Sla bij de stoplichten linksaf de Aldlânsdyk op. Sla bij de tweede stoplichten rechtsaf naar de Oostergoweg. Sla voorbij de tweede stoplichten linksaf (voor de brug) linksaf de Hoekemastraat in. Sla na ongeveer 60 meter linksaf (voor de Kwikfit), u rijdt nu in de Sixmastraat. Synaeda bevindt zich aan het eind van de straat aan de rechterzijde.

Vanuit de richting Heerenveen N32
Volg de A32 en neem afslag Leeuwarden-Zuid / Goutum. Neem op de rotonde de tweede afslag (linksaf) en rijd de Overijsselselaan op. Na een kleine drie kilometer rijdt u Leeuwarden in. Volg de tweede rijstrook van rechts (Centrum) om rechtsaf te slaan naar de Aldlânsdyk. Volg de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Oostergoweg en sla bij de stoplichten vervolgens linksaf. Sla voorbij de tweede stoplichten linksaf (voor de brug) linksaf de Hoekemastraat in. Sla na ongeveer 60 meter linksaf (voor de Kwikfit), u rijdt nu in de Sixmastraat. Synaeda bevindt zich aan het eind van de straat aan de rechterzijde.

Vanuit de richting Hardegarijp N355
Volg de N355 en sla bij binnenkomst van Leeuwarden bij de stoplichten linksaf de Anne Vondelingweg op. Rijd de Anne Vondelingweg af en sla na ongeveer 2,5 kilometer rechtsaf de Planetenlaan op die overgaat in de Aldlânsdyk. Na ongeveer 2,5 kilometer (bij drie stoplichten rechtdoor) rijdt u langs het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Sla na het MCL bij de (vierde) stoplichten rechtsaf naar de Oostergoweg. Sla voorbij de tweede stoplichten linksaf (voor de brug) linksaf de Hoekemastraat in. Sla na ongeveer 60 meter linksaf (voor de Kwikfit), u rijdt nu in de Sixmastraat. Synaeda bevindt zich aan het eind van de straat aan de rechterzijde.
 

Parkeren

U kunt in de Sixmastraat en de omliggende straten parkeren in de blauwe zone. Vergeet uw blauwe kaart niet! Daarnaast kunt op het parkeerterrein in de Sixmastraat betaald parkeren. Dit kost € 1,00 per uur.


Openbaar vervoer

Synaeda Psycho Medisch Centrum is bereikbaar vanaf het station Leeuwarden. U kunt lopend gaan, u bent dan ongeveer 10 minuten onderweg. Dit is net iets langer dan met de bus.
U kunt er ook voor kiezen om met de bus te gaan. Via lijn 2 stapt u uit bij de tweede halte, bushalte Emmanuel Murandstraat.  Loop vervolgens in zuidelijke richting, de richting waar de bus naartoe rijdt. Sla na iets meer dan 100 meter linksaf de Huizumerlaan in. Sla na ongeveer 100 meter linksaf de Sixmastraat in. Synaeda bevindt zich in het eerste gebouw aan de linkerzijde.
 

Googlemaps

 

alt icoon

Routebeschrijving Drachten

 

Vanuit de richting Harlingen / Amsterdam A31
Volg de borden Franeker/Leeuwarden. Neem op de N31 de afslag Drachten en neem op de rotonde de eerste afslag naar Ureterpvallaat. Neem op de volgende rotonde de derde afslag naar Splitting. Ga bij de rotonde rechtdoor naar Berglaan. Neem op de rotonde de tweede afslag naar Raadhuisplein. Neem op de volgende rotonde de derde afslag naar de Burgemeester Wuiteweg. Gezondheidscentrum Sûnenz bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Leeuwarden N31

Volg vanaf het Drachtsterplein de borden Drachten. Neem de tweede afslag op de rotonde en ga de oprit N31 op. Neem de afslag Drachten en neem op de rotonde de eerste afslag naar Ureterpvallaat. Neem op de volgende rotonde de derde afslag naar Splitting. Ga bij de rotonde rechtdoor naar Berglaan. Neem op de rotonde de tweede afslag naar Raadhuisplein. Neem op de volgende rotonde de derde afslag naar de Burgemeester Wuiteweg. Gezondheidscentrum Sûnenz bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Heerenveen A32

Vertrek in noordwestelijke richting op de A32. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Heerenveen om de borden E22/A7 richting Drachten/Groningen te volgen. Neem afslag 29-Drachten-Centrum richting Drachten – Centrum/Drachten – West. Vervolg de weg naar Zuiderhogeweg. Neem op de rotonde de eerste afslag naar Eikesingel. Neem op de rotonde de derde afslag naar Burgemeester Wuiteweg. Gezondheidscentrum Sûnenz bevindt zich aan de linkerkant.

Vanuit de richting Groningen A7

Vertrek in zuidwestelijke richting naar A7 en voeg in. Neem afslag 29-Drachten-Centrum richting Drachten – Centrum/Drachten – West. Vervolg de weg naar Zuiderhogeweg. Neem op de rotonde de eerste afslag naar Eikesingel. Neem op de rotonde de derde afslag naar Burgemeester Wuiteweg. Gezondheidscentrum Sûnenz bevindt zich aan de linkerkant.

Parkeren

Gezondheidscentrum Sûnenz beschikt over een eigen parkeergelegenheid waar u gratis gebruik van kunt maken.

Openbaar vervoer

Vanaf de bushalte op het Van Knobelsdorffplein in Drachten kunt u de Qliner lijn 310 richting Heerenveen nemen. Vervolgens stapt u uit bij bushalte Bertilla in Drachten. Vanaf de bushalte is het nog ongeveer drie minuten lopen naar Gezondheidscentrum Sûnenz. Het gezondheidscentrum bevindt zich aan de linkerkant.

Googlemaps

 

alt icoon

Routebeschrijving Sneek

 

Vanuit de richting Harlingen / Amsterdam A7

Neem op de A7/N7 de afslag Hommerts naar N354 richting Hommerts/Woudsend. Houd links aan bij de splitsing. Neem op de rotonde de tweede afslag. Vervolg de weg naar de Lemmerweg en ga bij de volgende rotonde rechtdoor. Vervolg de weg naar de Hoogend voor ongeveer 700 meter en sla vervolgens linksaf naar de Oude Koemarkt. Sla gelijk weer linksaf bij de 1e dwarsstraat de Zuidend op. U rijdt nu op het Martiniplein af.

Vanuit de richting Leeuwarden N354

Volg de A32 en neem de afslag 15 Sneek naar N354 richting Sneek/Reduzum. Sla rechtsaf naar de N354. Volg de weg voor ongeveer 7 kilometer. Neem op de eerst volgende rotonde de 2e afslag naar de Snitserdyk/N354. Neem op de volgende rotonde de 2e afslag en vervolg de weg. Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Blankendalwei/N354. Ga bij de volgende rotonde rechtdoor naar de Leeuwarderweg en ga bij de volgende twee rotondes op deze weg rechtdoor. Neem op de rotonde hierna de tweede afslag naar de Prins Hendrikkade en ga bij de volgende rotonde rechtdoor. Sla na ongeveer 450 meter na deze rotonde linksaf naar de Kleine Kerkstraat. Sla na ongeveer 150 meter rechtsaf naar de Marktstraat. De Markstraat draait naar links en wordt de Grote Kerkstraat. Sla na ongeveer 100 meter rechtsaf naar het Oud Kerkhof en vervolgens linksaf naar het Martiniplein.

Vanuit de richting Heerenveen / Groningen A7/N354/E22

Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Heerenveen om de borden E22/A7 richting Joure/Amsterdam te volgen. Neem op de rotonde de 2e afslag en blijf op A7/E22 richting Joure-West/Sneek. Neem afslag 21 richting Sneek-Centrum/Hommerts/Woudsend. Vervolg de weg op de Lemmerweg en ga bij de volgende rotonde rechtdoor. Vervolg de weg naar de Hoogend voor ongeveer 700 meter en sla vervolgens linksaf naar de Oude Koemarkt. Sla gelijk weer linksaf bij de 1e dwarsstraat de Zuidend op. U rijdt nu op het Martiniplein af.

Parkeren

U kunt betaald parkeren op het Martiniplein, ons pand ligt aan dit plein. U kunt er ook voor kiezen om (goedkoper) betaald te parkeren op het Veemarktplein, vanaf hier is het ongeveer 4 minuten lopen. Gratis parkeren kan naast het NS-station, vanaf hier is het ongeveer 6 minuten lopen.

Openbaar vervoer

Vanaf het station is het ongeveer 6 minuten lopen naar het Martiniplein. Daarnaast is het Martiniplein bereikbaar met diverse buslijnen vanaf het station Sneek. Klik hier om uw reis met het openbaar vervoer vanaf uw huis te plannen.

Googlemaps

 

alt icoon

Routebeschrijving Heerenveen

 

Vanuit de richting Harlingen / Amsterdam A31

Neem afslag 12 Heerenveen-Centrum, richting Heerenveen-centrum/De Knipe op de A32. Sla vervolgens rechtsaf bij de stoplichten en ga bij de volgende stoplichten rechtdoor. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Zonnebloemstraat. Sla rechtsaf naar Thialfweg en sla vervolgens rechtsaf naar de Kastanjelaan. U vindt de locatie Kastanjelaan aan de linkerkant.

Vanuit de richting Leeuwarden N31

Neem afslag 12 Heerenveen-Centrum, richting Heerenveen-centrum/De Knipe op de A32. Sla vervolgens rechtsaf bij de stoplichten en ga bij de volgende stoplichten rechtdoor. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Zonnebloemstraat. Sla rechtsaf naar Thialfweg en sla vervolgens rechtsaf naar de Kastanjelaan. U vindt de locatie Kastanjelaan aan de linkerkant.

Vanuit de richting Groningen A7

Neem vanaf de A7 de afslag 26 Heerenveen-West en sla na de afrit linksaf naar Wetterwille. Sla vervolgens linksaf naar Weinmakker en neem op de rotonde de eerste afslag en rijd door op Weinmakker. Sla rechtsaf naar Schans en sla daarna linksaf naar Zilverlinde. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Kastanjelaan.

Parkeren

U kunt in de straat waar zich de locatie bevindt gratis parkeren..

Openbaar vervoer

Vanaf het station Heerenveen kunt u de buslijn 98 nemen. Vervolgens stapt u uit bij de Bushalte Motel. Vanaf de bushalte is het ongeveer 3 minuten lopen naar de Kastanjelaan. Klik hier om uw reis met het openbaar vervoer vanaf uw huis te plannen.

Googlemaps

 

alt icoon

Routebeschrijving Dokkum

 

Vanuit de richting Harlingen / Amsterdam

Neem vanaf de A7 de afslag 22 richting Marssum/ Heerenveen/ Bolsward/ N31. Neem op de eerste rotonde de derde afslag naar de N383. Neem vervolgens op de rotonde de eerste afslag en rijd door op de N383. Op de derde rotonde neem de eerste afslag naar de Noordwesttangent/ de N398. Sla vervolgens rechtaf om op de Noordwesttangent te blijven. Bij de rotonde, neem de derde afslag naar de Brédyk. Neem bij de volgende rotonde de tweede afslag naar de Ljouwerterdyk. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Hemmingawei. Neem vervolgens de eerste afslag op de rotonde naar de Rondweg-West. Neem daarna de derde afslag op de rotonde naar de Birdaarderstraatweg. Sla rechtaf om op de Birdaarderstraatweg te blijven. U vindt hier locatie de Woudvaart.
 

Vanuit de richting Leeuwarden

Vertrek richting de Groningerstraatweg en blijf deze weg vervolgen. Neem op de rotonde de 3e afslag en rijd door op de Groningerstraatweg. Volg vervolgens de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan en op de Groningerstraatweg te blijven. Sla linksaf naar de Rijksstraatweg / N33. Neem op de rotonde de derde afslag naar de Murmerwoudsterweg/ de N356. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Birdaarderstraatweg. Sla rechtaf om op de Birdaarderstraatweg te blijven. U vindt hier locatie de Woudvaart.

Vanuit de richting Groningen A7

Neem de A7 naar de Noorderweg/ N980 in Marum. Neem afrit 32-Marum vanaf de A7. Volg de N980 en Kaleweg naar de Koartwâld/ N358 in Surhuizum. volg de N358 naar de Trekwei/N910. Volg vervolgens de N910 naar de Lauwersseewei/ N361 in Dokkum. Sla linksaf naar de Lauwersseewei. Neem op de rotonde de eerste afslag en rijd door op de Lauwersseewei. Neem de eerste afslag op de rotonde naar de Murmerwoudsterweg. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Birdaarderstraatweg. Sla rechtaf om op de Birdaarderstraatweg te blijven. U vindt hier locatie de Woudvaart.

Betaald parkeren

De locatie beschikt over een parkeergelegenheid waar u gebruik van kunt maken

Openbaar vervoer

Locatie Dokkum is bereikbaar met diverse buslijnen vanaf het busstation Dokkum. Klik hier om uw reis met het openbaar vervoer vanaf uw huis te plannen.

Googlemaps

 

Adresgegevens

 • Synaeda Psycho Medisch Centrum
  Leeuwarden Locatie Fonteinland
 • Fonteinland 9
 • 8913 CZ Leeuwarden
 • Telefoon: 058 - 82 00 333
 • Telefoon spoed: 058 - 82 00 335
 • Fax: 058 - 82 00 336
 • E-mail: info@synaeda.nl 
 • Synaeda Psycho Medisch Centrum
  Leeuwarden locatie Sixmastraat
 • Sixmastraat 1
 • 8932 PA Leeuwarden
 • Telefoon: 058 - 28 48 746
 • Telefoon spoed: 058 - 28 48 783
 • Fax: 058 - 28 48 842
 • E-mail: leeuwardensixma@synaeda.nl
 • Synaeda Psycho Medisch Centrum Heerenveen
 • Kastanjelaan 1 (gebouw A)
 • 8441 NC Heerenveen
 • Telefoon: 0513 - 61 92 90
 • Telefoon spoed: 0513 - 61 92 91
 • Fax: 0513 - 61 92 92
 • E-mail: heerenveen@synaeda.nl
 • Synaeda Psycho Medisch Centrum Sneek
 • Martiniplein 15C (pand Martinistate)
 • 8601 EG Sneek
 • Telefoon: 0515 - 43 62 77
 • Telefoon spoed: 0515 - 43 62 78
 • Fax: 0515 - 43 62 79
 • E-mail: sneek@synaeda.nl
 • Synaeda Psycho Medisch Centrum Dokkum
 • Birdaarderstraatweg 80 B
 • 9101 PK Dokkum
 • Telefoon: 0519 - 22 99 30
 • Telefoon spoed: 0519 - 22 99 31
 • Fax: 0519 - 22 99 32
 • E-mail: dokkum@synaeda.nl
 • Synaeda Psycho Medisch Centrum Drachten
 • Burgemeester Wuiteweg 140b
 • 9203 KP Drachten
 • Telefoon: 0512 - 76 81 00
 • Telefoon spoed: 0512 - 76 81 00
 • Fax: 0512 - 76 81 10
 • E-mail: drachten@synaeda.nl

Openingstijden

Locaties Leeuwarden Fonteinland, Leeuwarden Sixma, Heerenveen, Sneek
Maandag tot en met vrijdag van 8.15 uur tot 17.45 uur.
 Leeuwarden Fonteinland heeft avondspreekuur op donderdag tot 21.00 uur.

Locatie Dokkum
Maandag tot en met vrijdag van 8.15 uur tot 17.00 uur.

Locatie Drachten
Maandag tot en met vrijdag van 8.15 uur tot 17.30 uur.
Drachten heeft avondspreekuur op donderdag tot 21.00 uur.

Voor spoedgevallen buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met
Dokterswacht Friesland 0900 - 112 7 112.