• De beste behandelingen. Bij u in de buurt.
alt icoon

Welkom bij Synaeda | Papendal

Synaeda Psycho Medisch Centrum is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg en is in januari 2008 gestart als kleinschalig behandelcentrum. Synaeda is begonnen in Leeuwarden en heeft tevens vestigingen in Drachten, Sneek, Heerenveen en Dokkum, Digitale Poli en Sport Papendal.

- Waar staat Synaeda eigenlijk voor? Bekijk de video over de oorsprong van Synaeda. -

De kleinschaligheid is belangrijk om goede, persoonlijk en specialistische zorg te kunnen bieden aan volwassenen vanaf 18 jaar. Synaeda is er voor iedereen met ingrijpende psychische problemen. Wij willen ieders speciale eigenschappen, omstandigheden en wensen als leidraad nemen voor onze behandeling. Wij baseren ons daarbij op de richtlijnen die zijn opgesteld door onze beroepsgroep. Wij vinden uw gezondheid en manier van leven van groot belang en besteden daar dan ook veel aandacht aan. Daarnaast willen wij ook de mensen om u heen graag bij de behandeling betrekken.

De behandelaren van Synaeda voelen zich betrokken bij hun werk en willen die betrokkenheid laten zien vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt.
 

 

Wachttijden icoonNieuws
Andere ingang Drachten op vrijdag 21 januari

Op vrijdag 21 januari is de hoofdingang van Synaeda Drachten vanaf 12.00 uur niet toegankelijk. Je wordt omgeleid naar een andere ingang, volg de instructies/pijlen. Parkeren kan…Andere ingang Drachten op vrijdag 21 januari

Mondkapjes vanaf 8 november

Vanaf maandag 8 november moeten er ook in alle gebouwen van Synaeda weer mondkapjes worden gedragen. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden.Mondkapjes vanaf 8 november