• De Digitale poli
alt icoon

Welkom bij Synaeda | Digitale poli

Synaeda Psycho Medisch Centrum is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg en is in januari 2008 gestart als kleinschalig behandelcentrum. Synaeda is begonnen in Leeuwarden en heeft tevens vestigingen in Drachten, Sneek, Heerenveen en Dokkum. Vanaf juni 2019 opent de eerste digitale poli van het noorden haar virtuele deuren. Bij deze digitale manier van behandelen vindt contact tussen jou en de behandelaar plaats door beeldbellen en/ of een chatfunctie. Het gaat om persoonlijke en toegankelijke hulp. De digitale poli werkt volledig online, voor behandeling hoef je dus niet naar één van onze locaties te komen: je kan dit dus vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving volgen. Synaeda, en daarmee ook het digitale team, is er voor zowel specialistische als basis ggz.

- Waar staat Synaeda eigenlijk voor? Bekijk de video over de oorsprong van Synaeda. -

Deze kleinschaligheid is belangrijk om goede, persoonlijk en specialistische zorg te kunnen bieden aan volwassenen vanaf 18 jaar. Synaeda is er voor iedereen met ingrijpende psychische problemen. De digitale behandeling is er voor mensen met angst- en/of stemmingsklachten. Wij willen ieders speciale eigenschappen, omstandigheden en wensen als leidraad nemen voor onze behandeling. Wij baseren ons daarbij op de richtlijnen die zijn opgesteld door onze beroepsgroep, waarbij de digitale manier van behandelen als voordeel heeft dat de behandelaar in kan spelen op wat jij nodig hebt op het moment dat het er toe doet. Wij vinden uw gezondheid en manier van leven van groot belang en besteden daar dan ook veel aandacht aan. Daarnaast willen wij ook de mensen om u heen graag bij de behandeling betrekken.

De behandelaren van Synaeda voelen zich betrokken bij hun werk en willen die betrokkenheid laten zien vanaf het moment dat het eerste contact wordt gelegd.

Wachttijden icoonNieuws
Openingstijden avondspreekuur Synaeda Sneek tijdens de zomervakantie

In week 31, 32 en 33 (de dinsdagen 28 juli, 4 augustus en 11 augustus) van de zomervakantie is Synaeda Sneek op dinsdagavond niet geopend. De openingstijden zijn dan van 8.15 -…Openingstijden avondspreekuur Synaeda Sneek tijdens de zomervakantie

Update rondom Coronavirus

Ná 1 juni kan uw afspraak bij ons op locatie zijn of digitaal plaatsvinden, dit verschilt per locatie, therapie en behandelaar. Voor een toelichting op het beleid per…Update rondom Coronavirus