• Welkom bij Synaeda Drachten
  • Welkom bij Synaeda Drachten groepsruimte
  • Welkom bij Synaeda Drachten CT
alt icoon

Welkom bij Synaeda | Drachten

Synaeda Psycho Medisch Centrum is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg en is in januari 2008 gestart als kleinschalig behandelcentrum. Synaeda is begonnen in Leeuwarden en heeft tevens vestigingen in Drachten, Sneek, Heerenveen en Dokkum. Synaeda Drachten is sinds november 2015 gevestigd in gezondheidscentrum Sûnenz aan de Burgemeester Wuiteweg 140b in Drachten. Synaeda is er voor zowel specialistische als basis ggz.

- Waar staat Synaeda eigenlijk voor? Bekijk de video over de oorsprong van Synaeda. -

De kleinschaligheid is belangrijk om goede, persoonlijk en specialistische zorg te kunnen bieden aan volwassenen vanaf 18 jaar. Synaeda is er voor iedereen met ingrijpende psychische problemen. Wij willen ieders speciale eigenschappen, omstandigheden en wensen als leidraad nemen voor onze behandeling. Wij baseren ons daarbij op de richtlijnen die zijn opgesteld door onze beroepsgroep. Wij vinden uw gezondheid en manier van leven van groot belang en besteden daar dan ook veel aandacht aan. Daarnaast willen wij ook de mensen om u heen graag bij de behandeling betrekken.

De behandelaren van Synaeda voelen zich betrokken bij hun werk en willen die betrokkenheid laten zien vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt.
 

 

Video's

alt icoonWachttijden

Iedere locatie van Synaeda heeft andere wachttijden. Klik op de button hieronder om de wachttijden van de locatie Drachten te bekijken.

Bekijk alle wachttijden
Wachttijden icoonNieuws
Ons beleid rondom het Corona virus

In aansluiting op de landelijke afspraken betreffende het corona-virus hebben wij bij Synaeda een aantal belangrijke maatregelen genomen. Synaeda heeft besloten om tot 1 juni…Ons beleid rondom het Corona virus

Maatregelen Synaeda betreffende het corona-virus

In aansluiting op de landelijke beweging betreffende het corona-virus hebben wij bij Synaeda een aantal belangrijke maatregelen genomen. Het doel van deze aanscherping is om de…Maatregelen Synaeda betreffende het corona-virus