• Welkom bij Synaeda Heerenveen
    Welkom bij Synaeda Heerenveen
  • De beste behandelingen. Bij u in de buurt.
  • Welkom bij Synaeda Heerenveen
  • De beste behandelingen. Bij u in de buurt.
  • De beste behandelingen. Bij u in de buurt.
alt icoon

Welkom bij Synaeda | Heerenveen

Synaeda Psycho Medisch Centrum is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg en is in januari 2008 gestart als kleinschalig behandelcentrum. Synaeda is begonnen in Leeuwarden en heeft tevens vestigingen in Drachten, Sneek, Heerenveen en Dokkum. Synaeda Heerenveen is sinds 1 april 2016 gevestigd in gebouw A aan Kastanjelaan 1 in Heerenveen. Synaeda is er voor zowel specialistische als basis ggz.

- Waar staat Synaeda eigenlijk voor? Bekijk de video over de oorsprong van Synaeda. -

De kleinschaligheid is belangrijk om goede, persoonlijk en specialistische zorg te kunnen bieden aan volwassenen vanaf 18 jaar. Synaeda is er voor iedereen met ingrijpende psychische problemen. Wij willen ieders speciale eigenschappen, omstandigheden en wensen als leidraad nemen voor onze behandeling. Wij baseren ons daarbij op de richtlijnen die zijn opgesteld door onze beroepsgroep. Wij vinden uw gezondheid en manier van leven van groot belang en besteden daar dan ook veel aandacht aan. Daarnaast willen wij ook de mensen om u heen graag bij de behandeling betrekken.

De behandelaren van Synaeda voelen zich betrokken bij hun werk en willen die betrokkenheid laten zien vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt.
 

 

Video's

alt icoonWachttijden

Iedere locatie van Synaeda heeft andere wachttijden. Klik op de button hieronder om de wachttijden van de gewenste locatie te bekijken.

Bekijk alle wachttijden
Wachttijden icoonNieuws
Openingstijden avondspreekuur Synaeda Sneek tijdens de zomervakantie

In week 31, 32 en 33 (de dinsdagen 28 juli, 4 augustus en 11 augustus) van de zomervakantie is Synaeda Sneek op dinsdagavond niet geopend. De openingstijden zijn dan van 8.15 -…Openingstijden avondspreekuur Synaeda Sneek tijdens de zomervakantie

Update rondom Coronavirus

Ná 1 juni kan uw afspraak bij ons op locatie zijn of digitaal plaatsvinden, dit verschilt per locatie, therapie en behandelaar. Voor een toelichting op het beleid per…Update rondom Coronavirus