Spring naar inhoud

Timo de Grefte

Na twee door corona gedomineerde jaren, legt Timo de Grefte zijn taken als bestuurder bij GGZ Friesland neer. Medio april verlaat hij de organisatie.

De Grefte trad in april 2020 toe tot de Raad van Bestuur van GGZ Friesland, juist in de periode dat de coronapandemie in alle hevigheid was losgebarsten. Hij heeft zich in zijn rol als bestuurder met hart en ziel ingezet voor de patiënten, familie en naasten, de organisatie én de medewerkers, maar mede door de gedwongen lange periode van werken op afstand is het opbouwen van een krachtige band met de organisatie sterk gehinderd. Zijn kwaliteiten en ervaring als bestuurder heeft hij daardoor niet kunnen inzetten op de manier die hem past. In goed overleg is daarom besloten tot een nieuwe invulling van zijn plek in het bestuur.

De Grefte treedt tevens terug als lid van het bestuur van de Nederlandse GGZ, aangezien deze functie is verbonden aan zijn rol bij GGZ Friesland.

Gerelateerd nieuws

Bekijk archief

Dinsdag 27 september gesloten

Op dinsdag 27 september 2022 is Synaeda gesloten, dit vanwege een teamdag. Voor spoedgevallen zijn wij telefonisch bereikbaar.

Lees meer

Avondspreekuren vakantieperiode

In de zomerperiode zijn er enkele wijzigingen in de avondspreekuren op locaties Leeuwarden Fonteinland en Drachten.

Lees meer