Spring naar inhoud

Online afspraak

Online gesprekken werken net zo goed als gewone gesprekken in de behandelkamer. De resultaten zijn gelijk. Het maakt voor uw herstel dus niet uit of u samen met de behandelaar in een ruimte zit, of dat u contact heeft via beeldbellen.

Maar hoe kan dat nou? Online contact is toch minder persoonlijk dan een echte ontmoeting? Hoe kan online therapie dan net zo goed werken als therapie op locatie? Dat onderzoeken wij.

Direct in behandeling bij angst of depressie

Bij de digitale poli van Synaeda zijn de wachttijden kort. Binnen drie weken na verwijzing vindt uw intake plaats. Uw huisarts kan zien of uw klachten passen bij het aanbod van de digitale poli van Synaeda.

Als u een depressie heeft, dan kunt u meedoen aan ons onderzoek. Doet u mee, dan kunt u binnen enkele werkdagen met uw behandeling starten. U krijgt direct een doeltreffende behandeling en wij werken tegelijkertijd aan ons onderzoek: een win-win situatie.

Wilt u bij ons in zorg en meewerken aan het onderzoek, laat u dan verwijzen via de huisarts.

Aanmeldformulier

Meer informatie digitale poli en onderzoek

Voor informatie over online behandeling en meewerken aan het onderzoek kunt u contact opnemen met het secretariaat via tel.058-284 87 50. Mailen kan natuurlijk ook: digitalepoli@synaeda.nl.

Verwijzen kan via Zorgdomein, of het aanmeldformulier.

Gerelateerd nieuws

Bekijk archief

Avondpoli's op 2 juni gesloten

Donderdagavond 2 juni zijn alle Synaeda-locaties gesloten.

Lees meer

Verbouwing Drachten

Synaeda Drachten krijgt er een verdieping bij. De komende maanden kan er bouw-overlast plaatsvinden.

Lees meer